Εμπ.Κέντρο "Metropolis" Ι41

Μητροπόλεως 43, Μαρούσι 151 24.

+30 210 80 52 600 / 610

Καλέστε μας ώρες γραφείου.

Δε - Πα: 10:00 - 20:00

Σάββατο μόνον με ραντεβού.

Σύσταση Εταιρίας

Αν βρίσκεται στην φάση να αποφασίσετε τι μορφή εταιρίας σας ταιριάζει καλύτερα θα πρέπει να συν-υπολογίσετε μια σειρά από στοιχεία για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα στην παρούσα φάση. Τα στοιχεία αυτά ενδεικτικά μπορούν να αφορούν στο διαθέσιμο κεφάλαιο, στην ευελιξία, στα έσοδα και τα κέρδη, στο βαθμό της προσωπικής ευθύνης αλλά και αρκετές άλλες λεπτομέρειες που είναι διαφορετικές και μοναδικές σε κάθε περίπτωση.
Αξιοποιήστε την εμπειρία μας. Ελάτε να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την δική σας περίπτωση.

Η ίδρυση, η λειτουργία, η οικονομική δραστηριότητα και η διαχείριση όλων των μορφών εταιρικής επιχειρηματικής δραστηριότητας ορίζονται από μια σειρά διατάξεων του εθνικού και διεθνούς εμπορικού δικαίου,οι οποίες έχουν μεταφερθεί στο ελληνικό δίκαιο.
Είναι δυνατή η αλλαγή της νομικής μορφής μιας επιχείρησης σε άλλη νομική μορφή χωρίς να απαιτείται προηγουμένως η εκκαθάριση της εταιρίας.

Στη μελέτη των διαφόρων μορφών επιχειρήσεων, τον εντοπισμό των διαφορών τους και τον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών τους, ανεξάρτητα από τα κριτήρια που θα χρησιμοποιηθούν, βοηθάει η ταξινόμησή τους ανάλογα με τον σκοπό, την ιδιοκτησία και το μέγεθος.

Κατηγορίες επιχειρήσεων

Κατ’ αρχάς, ορίζονται τρεις κύριες κατηγορίες:

  • Ατομικές επιχειρήσεις
  • Εταιρικές επιχειρήσεις
  • Συλλογικές επιχειρήσεις

Η εταιρική επιχείρηση (εταιρία) διακρίνεται σε τρεις υποκατηγορίες:

  • Ατομική (ομόρρυθμη εταιρία, ετερόρρυθμη εταιρία και ανώνυμη – κεφαλαιουχική εταιρία),
  • Κεφαλαιουχική (ανώνυμη εταιρία) και
  • Μικτή (εταιρία περιορισμένης ευθύνης και ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία).

Άλλες κατηγοριοποιήσεις με βάση άλλα κριτήρια μπορεί να είναι:

  • Τομείς απασχόλησης: Ανάλογα με τον τομέα απασχόλησης, οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε πρωτογενείς, δευτερογενείς, τριτογενείς και μικτές επιχειρήσεις.
  • Τύποι Επιχειρήσεων: Χωρίζονται σε ιδιωτικές, δημόσιες,δημοτικές/κοινοτικές και μικτές επιχειρήσεις.
  • Μέγεθος: Διακρίνεται σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις.
  • Σκοπός: Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε κερδοσκοπικές και μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.
  • Νομική μορφή: Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε τρεις κύριες μορφές ανάλογα με τη νομική τους μορφή όπως προαναφέραμε.

Ας δούμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά μερικών από τις πλέον διαδεδομένες μορφές:

Ατομικές Επιχειρήσεις

Οι ατομικές επιχειρήσεις είναι η πιο συνηθισμένη νομική μορφή μικρών επιχειρήσεων, κυρίως λόγω της ευελιξίας και της αμεσότητας στη λήψη και εκτέλεση αποφάσεων, του περιορισμένου οργανωτικού και διοικητικού κόστους και των σχετικά απλών διαδικασιών σύστασης.
Στην ατομική επιχείρηση, ο επιχειρηματίας είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτης και διαχειριστής, με ή χωρίς άλλους εργαζόμενους. Ο επιχειρηματίας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις αποφάσεις και τις λειτουργίες της επιχείρησης και τις υποχρεώσεις της με όλα τα προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία. Από αυτή τη σχέση εξαρτώνται κρίσιμα ζητήματα όπως η πιστοληπτική ικανότητα της επιχείρησης, και συνεπώς η επιβίωσή της.

Η διαδικασία σύστασης είναι πολύ απλή. Δεν υπάρχει ελάχιστη κεφαλαιακή απαίτηση, δεν υπάρχει υποχρέωση τήρησης συνεχών λογιστικών αρχείων και οι σταθερές δαπάνες (οργανωτικές και λειτουργικές δαπάνες) είναι χαμηλές. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, ανά πάσα στιγμή, η ΑΑΔΕ έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τα “περιουσιακά στοιχεία- πόθεν έσχες” παρά την απουσία ελάχιστων κεφαλαιακών απαιτήσεων.

Το κόστος ίδρυσης και λειτουργίας μιας ιδιωτικής επιχείρησης είναι ιδιαίτερα χαμηλό και”φιλικό”προς τους νέους επιχειρηματίες.

Η Ταχύτητα και η ευελιξία στη λήψη αποφάσεων και την εκτέλεση,καθώς και η προσαρμοστικότητα στις αλλαγές της αγοράς, θεωρούνται επίσης σημαντικά πλεονεκτήματα.

Το κύριο μειονέκτημα θεωρείται ότι ο επιχειρηματίας φέρει όλους τους επιχειρηματικούς κινδύνους. Η ευθύνη του επιχειρηματία για χρέη της εταιρίας έναντι των πιστωτών της επεκτείνεται και στα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία σε περίπτωση έλλειψης των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας.
Ένα Άλλο Μειονέκτημα είναι η δυσκολία επέκτασης της επιχείρησης λόγω έλλειψης κεφαλαίων και περιορισμένης ή μηδενικής πρόσβασης στις κεφαλαιαγορές,καθώς και η αδυναμία μεταβίβασης της επιχείρησης άλλους.

Εταιρικές Επιχειρήσεις

Οι εταιρικές επιχειρήσεις προκύπτουν από τη συνεργασία δύο ή περισσότερων ατόμων που συνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς εταιρικής σχέσης, είτε λόγω της ανάγκης να αντλήσουν χρηματοδότηση για την επιχείρησή τους είτε για να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, είτε και για τα δύο.
Οι εταιρικές επιχειρήσεις διακρίνονται σε προσωπικές εταιρείες και εταιρείες περιορισμένης ευθύνης.

Προσωπικές εταιρείες

Σε μια προσωπική εταιρία, παίζει πρωταρχικό ρόλο στη φήμη και φερεγγυότητα της εταιρίας η προσωπικότητα των εταίρων. Σύμφωνα με την νομοθεσία, οι προσωπικές εταιρείες διακρίνονται σε ομόρρυθμες, ετερόρρυθμες και σε συμμετοχικές ή αφανείς εταιρείες..

Ομόρρυθμη εταιρία

Ομόρρυθμη εταιρία είναι η εταιρία που συστήνεται από δύο ή περισσότερα πρόσωπα που συνδέονται με συγγενική ή στενή σχέση με σκοπό την πραγματοποίηση εμπορικών συναλλαγών με εμπορική επωνυμία και την απόκτηση κερδών.
Οι εταίροι ευθύνονται προσωπικά και απεριόριστα για όλα τα χρέη της εταιρίας με όλα τα προσωπικά τους περιουσιακά στοιχεία.
Η Ομόρρυθμη Εταιρία είναι νομικό πρόσωπο, η σύσταση του οποίου αποδεικνύεται από έγγραφο που ονομάζεται καταστατικό, το οποίο πρέπει να δημοσιευτεί στο Πρωτοδικείο του τόπου της καταστατικής της έδρας. Η διάρκειά της συνδέεται με τη διάρκεια των μελών της και δεν είναι δυνατή η είσοδος νέων μελών χωρίς την έγκριση των άλλων μελών.Το καταστατικό καθορίζει τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των εταίρων,τους λόγους διάλυσης και τον τρόπο εκκαθάρισης της επιχείρησης.
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ΟΕ, έναντι άλλων εταιρικών μορφών, είναι ότι τα γενικά έξοδα τόσο της λειτουργίας όσο και της σύστασης είναι χαμηλά. Δεν υπάρχει ελάχιστο κεφάλαιο, καθώς η περιουσία της εταιρίας δεν διαχωρίζεται από την περιουσία των εταίρων, και δεν απαιτείται συμβολαιογραφική πράξη για τη σύσταση, αλλά αρκεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.
Από την άλλη πλευρά, είναι αδύνατη η διαίρεση του εταιρικού κεφαλαίου σε μερίδια. Οι εταίροι ευθύνονται απεριόριστα για τα χρέη της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένης όλης της περιουσίας της, ακόμη και μετά τη διάλυση της εταιρίας. Επίσης, συνήθως για τις ΟΕ είναι δύσκολο να βρεθούν μακροπρόθεσμες πηγές χρηματοδότησης (τραπεζικά δάνεια, χρηματιστήρια) για την εταιρία. Παράλληλα όμως δεν έχουν τόσο αυστηρούς λογιστικούς κανόνες και βιβλία, έχουν περιορισμένο καθεστώς δημοσίευσης και είναι γενικά πιο δύσκολο να δανειστούν χρήματα, καθώς συχνά συνδέονται με απλούστερες επιχειρηματικές δραστηριότητες και οι τράπεζες δεν μπορούν εύκολα να αξιολογήσουν την πραγματική οικονομική κατάσταση της εταιρίας.
Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι ένα “μειονέκτημα” τόσο των Ο.Ε. όσο και των Ε.Ε. είναι ότι οι εταίροι έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν την εταιρική σύμβαση, οπότε η εταιρία διαλύεται και εκκαθαρίζεται. Πρόκειται για ένα”όπλο” στη διάθεση του κάθε εταίρου,το οποίο δεν μπορεί να ανακληθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πίεσης προς τους υπόλοιπους εταίρους.

Ετερόρρυθμη Εταιρία

Στις ετερόρρυθμες εταιρείες υπάρχουν δύο κατηγορίες εταίρων: οι ομόρρυθμοι εταίροι που ευθύνονται αλληλέγγυα και εις ολόκληρον χωρίς περιορισμό, και ένας ή περισσότεροι ετερόρρυθμοι εταίροι που ευθύνονται μέχρι του ποσού της επένδυσής τους.
Επίσης υπάρχουν δύο είδη ΕΕ. Η απλή Ετερόρρυθμη Εταιρία και η ΕΕ με μετοχές. Στην πρώτη, οι ετερόρρυθμοι εταίροι αναγράφονται στο καταστατικό της εταιρίας και έτσι η συμμετοχή τους σ’ αυτή δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή εκχωρηθεί αλλού. Στη δεύτερη, τα μερίδια των ετερόρρυθμων εταίρων είναι μετοχικοί τίτλοι (όπως στην Ανώνυμη Εταιρία) και είναι μπορούν ελεύθερα να μεταβιβαστούν.
Η κύρια διαφορά με την ομόρρυθμη εταιρία είναι ότι ένας εταίρος ευθύνεται για το σύνολο της περιουσίας ως ομόρρυθμος εταίρος και τουλάχιστον ένας εταίρος είναι ετερόρρυθμος εταίρος,δηλαδή ευθύνεται κατά τρόπο περιορισμένο και μέχρι το ποσό της εισφοράς του κεφαλαίου.
Έτσι,η ετερόρρυθμη εταιρία περιλαμβάνει τόσο την προσωπική όσο και την κεφαλαιακή περιουσία.
Ο ετερόρρυθμος εταίρος δεν θεωρείται επιχειρηματίας,αλλά απλώς χρηματοδότης της εταιρίας και δεν συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.
Όσον αφορά τη σύσταση,απαιτείται ένα καταστατικό και η δημοσίευσή του. Η διαδικασία είναι ίδια με εκείνη της ομόρρυθμης εταιρίας.
Τέλος, υπάρχουν σημαντικές διαφορές στο μοντέλο φορολογικού ανταγωνισμού μεταξύ ομόρρυθμων και ετερόρρυθμων εταιρειών, με τους φορολογικούς συντελεστές που επιβάλλονται να εξαρτώνται από τον βαθμό ετερογένειας και την ξένη ιδιοκτησία.

Σε ορισμένες εταιρείες, όταν είναι υψηλός ο φόρος ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξουν τη δομή τους για να μπορέσουν να αποφύγουν την υψηλή φορολόγηση.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις αλλά και την οικονομική πορεία της κάθε επιχείρησης που συνεργαζόμαστε, όταν διακρίνουμε την ευκαιρία / ανάγκη αλλαγών σας ενημερώνουμε για τις εναλλακτικές λύσεις και για τα φορολογικά οφέλη που θα έχετε, συζητάμε μαζί σας και υλοποιούμε τις απαραίτητες μεταβολές που θα αποφασίσουν.

Συμμετέχουσες ή αφανείς εταιρείες

Μια συμμετέχουσα ή αφανής εταιρία διαφέρει από τους άλλους τύπους εταιρειών επειδή ένας από τους εταίρους, που ονομάζεται εμφανής ή διαχειριστής, αναπτύσσει την δραστηριότητα της επιχείρησης, ενώ οι άλλοι εταίροι ονομάζονται (και είναι) αφανείς εταίροι. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά της είναι ότι μπορεί να συσταθεί και να διαλυθεί γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις επιτρέποντας να αξιοποιηθούν ευκαιρίες.

Εταιρείες Κεφαλαίου (Κεφαλαιουχικές)

Στις κεφαλαιουχικές εταιρείες κυριαρχεί το εταιρικό κεφάλαιο και όχι το προσωπικό στοιχείο: στις κεφαλαιουχικές εταιρείες περιλαμβάνονται οι
Ανώνυμες Εταιρείες (ΑΕ) και οι
Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ).

Ανώνυμη Εταιρία (ΑΕ)

Το σύστημα των ανωνύμων εταιρειών, όπως αναφέρει η Βικιπαίδεια, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μεγάλα ποσά κεφαλαίου μπορούν να αντληθούν από οποιαδήποτε πηγή, από οποιαδήποτε τάξη αποταμιευτών ή από το κράτος, και η διαχείριση της ανώνυμης εταιρίας αναλαμβάνεται από μια ικανή διοικητική ομάδα. Όσον αφορά τη σύσταση εταιρειών, από την σχετική νομοθεσία προσδιορίζονται οι προϋποθέσεις για τα πρόσωπα που μπορούν να συστήσουν εταιρείες.
Το Μετοχικό κεφάλαιο μιας ανώνυμης εταιρίας διαιρείται σε ίσα μερίδια,που ονομάζονται μετοχές.Οι Μετοχές ονομάζονται επίσης τίτλοι, οι οποίοι εκφράζουν κάθε μέρος του κεφαλαίου καθώς και τη ιδιότητα του μετόχου (μέλους της ανώνυμης εταιρίας). Κάθε μέτοχος ευθύνεται μέχρι του ποσού του μετοχικού του κεφαλαίου και είναι ελεύθερος να μεταβιβάσει τις μετοχές του σε άλλους χωρίς να επηρεάσει την εταιρία.
Για την ίδρυση της, απαιτείται καταστατικό που παίρνει την μορφή συμβολαιογραφικού εγγράφου το οποίο απαιτεί έγκριση από τις αρμόδιες αρχές.Το καταστατικό αυτό για να έχει η ισχύ πρέπει να δημοσιευθεί μαζί με την περίληψη του στο Δελτίο Α.Ε. και Ε.Π.Ε. της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Στα πλεονεκτήματα των ΑΕ είναι ότι η ευθύνη των μετόχων περιορίζεται στο ποσό της επένδυσής τους, οι μετοχές μπορούν να μεταβιβαστούν εύκολα, η εταιρία έχει υψηλή πιστοληπτική ικανότητα και μπορουν να διοριστούν ικανοί διευθυντές.
Τα κυριοτερα μειονεκτηματα της ΑΕ θεωρούνται ότι είναι πιο δύσκολη η σύστασή της λόγω των πολλών διαδικασιών που απαιτούνται, η ανάγκη συγκέντρωσης του απαραίτητου κεφαλαίου για την ίδρυση και η δυσκολία ανταπόκρισης στις αλλαγές του περιβάλλοντος, καθώς οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται γρήγορα.
Από λογιστικής πλευράς θεωρούνται ότι έχουν σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις υποστήριξης.
Πολλές ΑΕ διαθέτουν εσωτερικό λογιστήριο αλλά παράλληλα χρησιμοποιούν εξωτερικό σύμβουλο. Από πλευράς μας μπορούμε να αναλάβουμε την στήριξη μιας υπό ίδρυση ή εν λειτουργία ΑΕ, στο βαθμό και τις εργασίες που χρειάζεται κάθε επιχείρηση.

Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ)

Οι εταιρείες περιορισμένης ευθύνης ανήκουν στην κατηγορία των μικτών εταιρειών. Η Εταιρία Περιορισμένης ευθύνης είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη μορφή επιχείρησης στην Ελλάδα,διότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ομόρρυθμης εταιρίας με εκείνα της ετερόρρυθμης εταιρίας.
Οι ΕΠΕ χρησιμοποιούνται για μικρότερης έκτασης και μεγέθους δραστηριότητες από τις ΑΕ. Για να συσταθεί μια ΕΠΕ, απαιτείται καταστατικό που πρέπει να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο της έδρας της εταιρίας και να δημοσιευθεί περίληψη στην Εφημερίδα Της Κυβέρνησης.
Το κεφάλαιο της εταιρίας διαιρείται σε μετοχές, οι οποίες αποκτώνται από διάφορα πρόσωπα τα οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τις μετοχές που κατέχει το καθένα. Η διοίκηση της εταιρίας περιορισμένης ευθύνης ασκείται από τη γενική συνέλευση των εταίρων και τον διαχειριστή.
Ως πιθανό πλεονέκτημα της ΕΠΕ μπορεί να θεωρηθεί η περιορισμένη ευθύνη των εταίρων εν αντιθέση με τις Προσωπικές εταιρείες αλλά και η ευελιξία στη λήψη αποφάσεων λόγω των ιδιαιτεροτήτων της διαχείρισης, ενώ ένα πιθανό μειονέκτημα όσον αφορά τις εταιρείες περιορισμένης ευθύνης είναι η έλλειψη αξιοπιστίας των εμπλεκομένων μερών κατά την εκτέλεση μεγάλων έργων.

Πέρα των προαναφερομένων μορφών επιχειρήσεων υπάρχει και μια σειρά άλλων πιό εξειδικευμένων όπως η συμπλοιοκτησία.

Άλλες μορφές επιχειρήσεων

Αλλες μορφές επιχειρήσεων, τις οποίες δεν θα αναλύσουμε περισσότερο εδώ αλλά είμαστε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε εφόσον πιστεύεται ότι μπορούν να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες είναι:

Συλλογικές Επιχειρήσεις

Τέτοιες είναι οι συνεταιρισμοί, οι σύλλογοι, τα σωματεία, τα ιδρύματα κ.ά. Σκοπός τους δεν ειναι το κέρδος, αλλά η εξυπηρέτηση των σκοπών των μελών. Ο Συνεταιρμός είναι μια χαρακτηριστική μορφή συλλογικής επιχείρησης.

Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (Ι.Κ.Ε.)

Ενα χαρακτηριστικό της Ι.Κ.Ε. είναι όχι τόσο το απαιτούμενο κεφάλαιο του (1) ενός ευρώ, χαρακτηριστικό με το οποίο έχει γίνει ευρύτερα γνωστή αυτή η μορφή εταιρίας, όσο η μεγάλη ελευθερία των διατάξεων του καταστατικού της που επιτρέπει την πολύ μεγάλη προσαρμοστικότητα, χρηστικότητα και ευελιξία της . Το καταστατικό, ορίζει τους κανόνες λειτουργίας της εταιρίας. Η με πολλούς τρόπους διεύρυνση των δυνατών εισφορών μπορεί να παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές και εκδοχές και αποτελεί ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της
Ι.Κ.Ε..
Εκδοχές που μπορούν να εξυπηρετήσουν ανάγκες από αυτές που εξυπηρετούν οι προσωπικές εταιρείες, μέχρι την άλλη άκρη, τις κεφαλαιουχικές εταιρείες.
Στην Ι.Κ.Ε. η ευθύνη των εταίρων περιορίζεται στο κεφάλαιο και δεν αφορά στην ατομική τους περιουσία.
Το εταιρικό μερίδιο αντιπροσωπεύει τη συμμετοχή κάθε εταίρου.
Αξιοσημείωτο, σε καποιες περιπτώσεις ιδιαίτερης σημασίας πλεονέκτημα σε σχέση με την Ε.Π.Ε., είναι το ότι οι εταίροι – μη διαχειριστές – δεν υπάγονται υποχρεωτικά σε Οργανισμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΟΑΕΕ κ.λπ.).
Σε υποχρέωση ασφάλισης στον ΟΑΕΕ υπόκειται, στην Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε., ο μοναδικός εταίρος.

Έχετε απορίες; Απλά καλέστε μας

Ελπίζουμε να σας δώσαμε μια χρήσιμη πρώτη εικόνα των βασικότερων χαρακτηριστικών των διαφορετικών διαθέσιμων μορφων επιχειρησεων αλλά και της σημαντικότητας και όλως των στοιχείων που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.

Τηλέφωνο:  210.80.52.600, 610 
Ωράριο λειτουργίαςΔε – Πα:   10:00 – 20:00 – Σάββατο: Μόνον με ραντεβού

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας

Αναλαμβάνουμε εταιρείες κάθε μεγέθους και λογιστικής τάξης. Επίσης καλύπτουμε ιδιώτες, εργαζόμενους και συνταξιούχους με εξειδίκευση σε υποθέσεις μονίμων κατοίκων εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την ενότητα που σας ενδιαφέρει.

Λογιστικές Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Κάτοικοι Εξωτερικού

Διαβάστε τις δημοσιεύσεις μας

Θα χαρούμε να εξερευνήσετε τις δημοσιεύσεις μας και να παραμείνετε ενημερωμένοι. Η καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων μας επιτρέπει να προσφέρουμε ακριβείς συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για τις υποθέσεις σας.

Αν χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε.